Салат Одеський кучерявець — великі соковиті листя без натяку на гіркоту підходять для прикраси перших страв і закусок. На відміну від інших сортів, він зберігається в холодильнику до тижня і легко транспортується на далекі відстані. Відмінна морозостійкість (до -5 градусів) і невибагливість роблять цей сорт фаворитом серед фермерів.
Опис:
- дозріває через 60-75 днів;
- формує рихлу полуприподнятую розетку масою до 300 г;
- листя великі, дрібнозубчасті, хвилясті, легко відділяються;
- забарвлення світло-зелений, смак ніжний, солодкуватий;
- з 1 кв. м. збирають 2,2-2,8 кг.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Салат |
Інформація для замовлення
- Ціна: 6 ₴