Салат Крес — свіжі листочки мають приємний терпкий смак, який чимось нагадує хрін. Цю вітамінну зелень часто додають в різні страви. Високий вміст фітонцидів, мінералів і гірчичного масла, робить навіть насіння крес-салату корисними, їх їдять злегка пророщеними.
Опис:
- терміни дозрівання—14-25 днів;
- стебло гіллясте, досягає 20-30 см;
- невибагливий, не вимагає зусиль;
- калорійність — всього 32 кал на 100 г;
- холодостійкий, стійкий до хвороб та шкідників;
- вживають в їжу при досягненні 8-10 див.
Рослина крес-салат багате вітамінами А, В, С, Д, К, РР, містить кальцій, фосфор, магній, залізо. Зелень зміцнює імунітет, і виводить токсини. Приємно, що вирощування крес-салату доступно навіть взимку.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Салат |
Інформація для замовлення
- Ціна: 5 ₴