Рукола Тріція – ультраранній сорт листового салату. Демонструє стабільну врожайність і високу продуктивність при вирощуванні у відкритому ґрунті, з ранньої весни до середини осені. Період дозрівання триває близько 20-25 днів. Сорт дуже пластичний, швидко адаптується до умов вирощування і агротехніки. Рослина інтенсивно нарощує масу навіть при високій сонячній активності і при недостатній зволоженості ґрунту. Не схильна до борошнистої роси і стрілкування.
Рукола Тріція формує компактну, підняту розетку вузького, сильно розсіченого листя з гладкою, блискучою поверхнею, насичено-зеленого кольору. Смакові якості сорту – відмінні, рукколу використовують як приправу до гарячих страв і гарнірів.
Особливості сорту руколи Тріція:
- вегетаційний період – 20-25 днів;
- вирощується у відкритому ґрунті;
- висока пластичність до умов вирощування і до агротехніки;
- стійкість до поширених захворювань салату;
- з один кв.м можна зібрати до 2-2,2 кг. зелені;
- відмінні смакові та товарні якості;
- можна реалізовувати на свіжому ринку, фасувати, переробляти і використовувати в кулінарії.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Рукола |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Виробник | Enza Zaden |
Країна виробник | Голландія |
- Ціна: 10 ₴