Буряк столовий Червона куля - ранній сорт округлої форми, темно-червоного кольору з насиченим смаком. Цей сорт буряка відмінно підходить для довгого зберігання, без втрати товарного вигляду і якості до 9 місяців. Через яскраве темно-червоного кольору і приємного солодкуватого смаку в кулінарії часто використовують в приготуванні перших страв, так як після термічної обробки колір не втрачається. Завдяки цьому Червона куля часто називають борщовим буряком. Вкрай примітні такі властивості червоного буряка як кровотворення, синтез В12, нормалізація роботи серцевого м'яза.
Опис і основні характеристики:
- ранньостиглий сорт;
- розмір плода: середній, кулястої форми, з гладкою поверхнею;
- колір плода: темно-червоний;
- м'якоть: червона, соковита, солодка, без кілець;
- вага плода: 250-300 г;
- ґрунт: нейтральний, легкий;
- полив: помірний;
- термін дозрівання: 90-100 днів;
- посадка: квітень-травень;
- врожайність: висока;
- зона посадки: сонячна;
- запилення: за допомогою комах-запилювачів;
- вживання: універсальний сорт для кулінарії;
- місце посадки відкритий ґрунт;
- лежкість: висока, транспортабельний сорт;
- хворобостійкість: висока.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Садиба Центр Україна |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Буряк |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Інформація для замовлення
- Ціна: 20 ₴