Борна кислота
Засіб для підживлення овочевих і плодово-ягідних культур для профілактики та лікування захворювань, викликаних браком бору (гніль сердечка у буряків, дуплистість коренеплодів, бура та червона гниль у кольорової капусти, пробкова тканина та парша на корнеплодах).
Особливо чутливі до недостатку бора картопля (захворювання паршою), цукровий буряк, кормові коренеплоди, яблуні та груші під час вирощування на кислих дерново-глієвих, темнокольорових Балах, піщаних, супячних, а також сильно вапняних дерново-підзолотисті ґрунти.
Свойства:
- запобігає виникненню ознак браку бору;
- сприяє цвітенню й запиленню, збільшує кількість зав'язок;
- активує імунітет;
- збільшує врожайність і сахаристість плодів.
Застосування борних мікроприладів сприяє збільшенню зав'язей плодово-ягідних культур під час цвітіння, стимулює утворення нових точок росту, збільшує вміст цукру, вітамінів у вирощуваних культур, підвищує їхню стійкість до несприятливих метеорологічних умов і хворобами, як під час росту, так і під час зберігання врожаю.
Культура | Норма витрати | Витрата робочого розчину |
Капуста білочана та кольорова | 10 г/10 л води | 1 л/10 м2 |
Картопля | 10 г/10 л води | 1 л/25 кг |
Оброблення клубнів перед посадкою | 10 г/10 л води | 1 л/10 м2 |
Цибуля ріпчаста, огірок, буряк, томати | 5 г/10 л води | 1 л/10 м2 |
Ягідні (виноград, малина, суниця, смородина, крижовик) | 5 г/10 л води | 1-2 л/10 м2 |
Плодові культури (вишня, груша, слива, яблуня) | 10-20 г/10 л води | 2-10 л/дерево |
Квіткові культури | 5 г/10 л води | 1 л/10 м2 |
- Ціна: 8 ₴