Редька Біла Сударушка — ранній сорт. Вже через місяць після сходів можна «смикати» з грядки білі коренеплоди. Вони славляться пікантним солодко-гірким смаком, який доповнить салат або навіть суп. Біла Сударушка — відмінний вибір для всіх, хто піклується про своє здоров'я. Корисні властивості редьки відомі давно. Вона містить багатий вітамінний коктейль, доповнений життєво важливими мінералами та клітковиною.
Редька Біла Сударушка — опис сорту:
- період вегетації 35-40 днів після посадки;
- коренеплоди білі, гладкі, округло-овальної форми, масою 60-80 г, до 10 см в діаметрі;
- м'якоть хрустка, півгостра, солодкувата;
- підходить для споживання в літньо-осінній період;
- врожайність редьки — до 3 кг з 1 м.кв.;
- холодостійкість, стійкість до різних захворювань.
Редька сорту Біла Сударушка успішно культивується в теплиці для отримання раннього врожаю, але найчастіше її сіють відразу в ґрунт. Коренеплід невибагливий і росте на різних типах ґрунтів. Коли прибирати редьку з грядки? Спочатку корінці висмикують вибірково, при досягненні діаметра від 3 см. Пізніше пробують на стиглість, а потім прибирають весь урожай. Редьку на зиму зберігають при температурі від 0 градусів у темному сухому приміщенні.
Коли сіяти редьку? (агротехніка, строки посадки, підгодівлі)
- сіють на сонячній ділянці, багатою гумусом;
- посів проводять у два-три терміни: з 25 квітня або з 10 червня до початку липня, можна сіяти й у 20-х числах серпня;
- насіння поміщають у борозенки «гніздами» по 3 штуки, поглиблюючи їх на 1,5-2 см, на відстані 15 см;
- через 6-7 днів, у «гнізді» залишають по найсильнішому паростку, інші висмикують;
- потребує поливу (після появи першого листочка до 10 л води на м.кв, 1 раз на тиждень), розпушувань, прополки, можна внести комплексні добрива.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Редька |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 5 ₴