Морква Колтан – пізньостиглий гібрид моркви флакійсько-нантського типу для зберігання, переробки та реалізації у свіжому вигляді. Термін дозрівання – 130-140 днів. Коренеплоди 18-21 см, з добре виконаним кінчиком, вирівняні за формою та масою, інтенсивно оранжевого кольору з маленькою серцевиною. Має відмінні смакові якості та високий вміст каротину. При високій щільності висіву коренеплоди мають більш циліндричну форму, при більш розрідженому - конічну. Зберігається 5-7 місяців. Морква Колтан використовують для реалізації у свіжому вигляді, для переробки та зберігання.
Морква Колтан - високоврожайний сорт, добре плодоносить на всіх типах ґрунту. Для отримання найкращих результатів рекомендується вирощувати на гребенях. Хорошими попередниками є капуста, цибуля-порей, цибуля, огірок, томати, а також культури суцільного посіву - бобові та озима пшениця, під яку вносилися органічні добрива. Не рекомендується вирощувати в перший рік після внесення органічних добрив, після петрушки, буряків, селери та картоплі. На своє місце моркву можна повертати не раніше як за 3-4 роки.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Морква |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Виробник | Nunhems |
Країна виробник | Голландія |
- Ціна: 18 ₴