Морква Яскрава – солодкий і ніжний сорт практично червоного кольору. Його м'якоть насичена корисними мікроелементами і корисними цукрами. За відгуками фахівців, Яскрава рекомендована до використання у свіжому вигляді в дитячому раціоні з самого раннього віку.
Опис і характеристики моркви Яскрава:
- дозрівання раннє 90-100 днів;
- коренеплоди великі, конусоподібні;
- морква в діаметрі досягає 5 см, завдовжки до 15 см;
- середня вага близько 150 м;
- забарвлення темно-помаранчева, майже червоний;
- дегустаційна оцінка висока;
- смак насичений, солодкий;
- м'якоть рівномірна, соковита і ніжна;
- врожайність - відмінна;
- вирощується у відкритому грунті;
- посів насіння в квітні;
- грунт поживна і слабокисла;
- місце сонячне;
- сорт стійкий до хвороб;
- не боїться похолодань і заморозків.
Вирощування моркви у відкритому грунті. Посадка і догляд:
До середини весни починають підготовку грунту й насіння до посадки. Грунт розпушують і підгодовують мінеральними добривами, а насіння моркви обробляють знезаражувальним розчином і пророщують в чистій воді. Глибина посадки не повинна перевищувати 3 см, зверху посіви присипають поживним субстратом або деревною золою. З'явилися сходи починають регулярно поливати, краще дотримуватися розкладу раз в 7-10 днів, щоб грунт зберігала вологість, а вода встигала йти в землю і не накопичувалася біля коренів. Крім поливу і розпушування потрібно підживлення її вносять раз на місяць, вибираючи якісні комплекси добрив, містять все необхідне для росту і розвитку рослини.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Морква |
- Ціна: 6 ₴