Вибираючи смачний зелений горошок варто звернути увагу на цукровий сорт Адагумський, який наситить білками та вуглеводами, забезпечить каротином, калієм, залізом й іншими корисними елементами. Стручки виростають великими, в кожному 8-10 горошин, тому врожаю вистачить для того, щоб поласувати відразу на грядці та заготовити на зиму (заморозити). Горох стане прекрасним доповненням до літнього салату, в замороженому вигляді його добре додавати в супи або яєчню, а таке блюдо як англійський пастуший пиріг і зовсім не мислимо без горошку.
Опис домашнього Гороху цукровий Адагумський 50 г:
- · висота куща до 70 см;
- · рекомендується встановлювати опору для розгалужених стебел;
- · плоди дозріють через 55 днів після посіву (середньостиглий сорт);
- · квітки самозапилюються;
- · стручків на одній рослині до 14 штук, довжина кожного до 7 см;
- · культура стійка до захворювань;
- · можна консервувати;
- · високі смакові якості;
- · сходи не бояться коротких заморозків.
Посадка посівного гороху (насіння):
Цукровий горох популярний в домашньому вирощуванні, оскільки невибагливий у догляді. Висівають насіння з кінця квітня на сонячній ділянці з легкою і поживною землею. Поглиблюють на 3-5 см, в одному метрі борозни розміщують до 17 горошин. Рослини поливають щотижня, а з початком цвітіння частіше у два рази. Покращать врожайність підгодівлі перед і після цвітіння; підійде перегній, розчин коров'яку, рідке мінеральне добриво.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Горох |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 15 ₴