Боб великоплідний Бахус 20 г — ранній сорт із високою врожайністю. У кулінарії його застосовують у стадії молочної зрілості та в повністю достиглому вигляді. Це цінне джерело рослинного білка, а також вітамінів і мінералів. Боби варять, консервують, заморожують, готують із них корисні страви. В інтернеті можна побачити різні типи бобів на фото, проте будьте впевнені, Бахус виділяється універсальністю і чудовим смаком.
Опис бобів сорту Бахус:
- терміни молочної стиглості — 50-55 днів, прибирання зрілого насіння відбувається через 110-120 днів;
- рослина заввишки 80-120 см, з потужною кореневою системою;
- смак оліїстий, приємний, солодкуватий;
- плоди спочатку біло-зелені, повністю достиглі мають кремово-коричневий забарвлення;
- довгий період зберігання, до наступного врожаю;
- холодостійкість.
Завдяки міцному стебла, рослина стійка до вітру, тому її використовують як ширму для теплолюбних культур (бахчі, томатів, огірків). До того ж у севообладі ця культура збагачує ґрунт азотом, сприяє загальній родючості. Фермери знають, що насіння боба проростає за температури від +4-8 градусів тепла, витримує зниження температури до -4 градусів морозу. Тому їх саджають якнайраніше.
Вирощування бобів у відкритому ґрунті:
- коли садити боби? Можна братися до посадки з квітня, щоб отримати ранній урожай;
- насіння бобів сіють у канавки до 6-8 см завглибшки, на відстані 15 см у ряді та приблизно 50 см — у міжряджання;
- виходи очікуються через тиждень залежно від погодних умов;
- садять на сонячному місці з легким, родючим ґрунтом, оптимальна температура для росту та розвитку — 20-24 градуси;
- рекомендуються поливи, розпушування, можливе внесення підживлень;
- урожай прибирають раз на тиждень, виламують стручки руками, щоб не пошкодити стебла.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Україна |
| Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 20 ₴


