Петрушка Карнавал з дрібною зеленню вже давно вважається однією з найпопулярніших пряних трав в Україні. Її охоче додають у супи і салати, подають з м'ясом і рибою. В одному свіжому листі міститься більше вітаміну С, ніж у лимоні. Крім нього, там є вітаміни А, Е, PP і К, а також безліч незамінних для організму мікроелементів.
Опис:
- період дозрівання до 75 днів;
- висота куща до 35 см;
- зелень ароматна, дрібнолиста;
- використовується у свіжому і сушеному вигляді;
- зберігається в замороженому вигляді;
- врожайність висока;
- зелень відновлюється дуже швидко;
- збір триває протягом усього літа до перших заморозків;
- посів починають під укриття в березні, у відкритий ґрунт - у квітні;
- ґрунт вибирають легкий і дренований, з низькою кислотністю;
- місце сонячне або злегка затінене;
- сорт стійкий до погодних коливань;
- схильності до захворювань не виявлено.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Петрушка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 15 ₴