Морква Зимова найсмачніша — цей пізній сорт давно ставши фаворитом у споживачів завдяки приємному смаку, стабільній врожайності та довгому зберіганню — до наступного літа. Плоди підходять для вживання у свіжому вигляді та приготування різних страв й консервації.
Опис:
- період дозрівання—150-160 днів;
- плоди конічні, з тупим кінцем, майже без серцевини;
- забарвлення червоно-помаранчеве, поверхня гладка;
- смак солодкуватий, соковитий;
- маса 80-100 грамів, довжина 18-22 см;
- зберігається до 9 місяців.
Вирощування Моркви Зимова найсмачніша:
- насіння моркви сіють із кінця квітня в борозенки до 3 см в глибину, дотримуючись відстані у міжрядді від 20 см;
- можна накрити посіви плівкою;
- сходи з'єднання бути на 10-14-й день;
- через 2 тижню сходи проріджують до 1 см між рослинами, а з появою п'ятдесят п'ятого листочка ще раз проривають, залишаючи близько 5-6 см в ряду;
- моркву сіють і на зиму, з кінця жовтня, за температури від +5 градусів, посіви мульчують торфом;
- віддає перевагу легким суглинкам і піщаним ґрунтам, полюбляє сонячну сторону;
- потрібні поливи (до 3 разів на тиждень), прополки та розпушування, а також підживлення двічі за сезон.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Морква |
Інформація для замовлення
- Ціна: 15 ₴