Містуна червона
Японський різновид салату типу Гірчичний. Має пряний смак, листя червоного кольору. Допускається вирощувати цей сорт на підвіконні або у відкритому ґрунті, але тільки прямим посівом у другій половині літа. Насіння пророщує за температури від 3-4 °C на 3-4 дні. Загалом використовується для приготування салатів. Від появи виходів до формування повноцінної розетки листя проходить у середньому 30 діб. Мизуна червона формує пишну розетку розсіяного листя з привабливим червоним забарвленням. Вісев: у майці, коли ґрунт прогріється до +10. Збір врожаю: з червня до вересня.
- Оптимальна схема посіву рядовим способом із відстанню між рослинами 20-25 см
- Листя має пряний смак із легким ароматом свіжозмеленого перцю
- Культова скороспечена і готова до вживання вже за 30-45 днів після посіву
- Можна висівати на грядки після лука, перцю, буряків, бобових і томатів
Мизуна червона інструкція застосування
В відкритий ґрунт висіюється ранньої весни або в другій половині літа в родючий, некислий ґрунт. Глибина посіву 0,5-0,7 см по схемі 30х40 см. Проростає на 3-4-й день. Оптимальна температура для росту та розвитку рослин 18-20 °C. У домашніх умовах посадка цілий рік.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Капуста |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Виробник | GL Seeds |
- Ціна: 7 ₴