Салат Латук 1.5 г — лідер продажів. Цю популярну зелень людство культивує понад 2 тисяч років. Сьогодні хвилясті листочки додають у салати, соуси, закуски, супи, та й просто для прикрашання будь-якої страви. До того ж Латук невибагливий у догляді та дуже корисний для організму. Його вживання цілюще позначається на всьому шлунково-кишковому тракті, корисній овочі та у разі гіпертонії, атеросклерозу, туберкульозу.
Опис:
- повний період дозрівання — 68-72 дні, збирають через 50 днів;
- розетка з курчовими листочками ніжно-зеленого забарвлення, до 200 г;
- листя хрусткі, соковиті, без чітко окресленого смаку;
- містить вітаміни К, С, А, Е, Н, РР, групи В;
- калорійність — 15 ккал на 100 г;
- зберігають у холодильнику до 4-5 днів.
Вирощування листового латука:
- Чи потрібно замочувати насіння салату? Можна залишити на добу в склянці води або додати ще в нього 2 ст. л. золи;
- посадка салату у відкритий ґрунт насіння починається з квітня до червня, висіюють «хвилями» через 10-15 днів, на підвіконні розтануть цілий рік;
- культура витримує до -5 градусів, любить сонячні зони з поживним ґрунтом;
- селяють рядами або спущену, на глибину до 0,5 см у вологу землю або до 1,5 см — у суху;
- можна садити окремо або поєднувати з грядками моркви, огірків або навіть кольорів;
- норма посіву — 2-3 г/10 кв. м;
- проростання насіння салату відбувається на 4-6 день, з третім листочком посіви прорізують на 6-8 см, ще раз зривають зайві рослини через 2 тижні на 10-15 см (можна вживати в їжу);
- потрібні нечасті рясні поливи (у спеку — щодня) і розпушування.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Салат |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Інформація для замовлення
- Ціна: 7 ₴