Кабачок Атена — жовтий подовжений кабачок з високим вмістом бета-каротину та інших корисних речовин. Використовується в кулінарії для приготування перших і других страв, а також закусок. Підходить для консервації.
Опис і характеристики кабачка Атена F1:
- швидкосстиглий сорт, дозріває за 40-45 днів;
- плоди довгі та вузькі яскраво-жовтого кольору;
- м'якоть кремового кольору, щільна з мінімальною кількістю насіння;
- сорт стійкий до клімату, не боїться похолодання та літньої спеки;
- вимагає помірного поливання;
- добре росте на легких поживних ґрунтах;
- підживлення мінеральними добривами приймає чудово;
- плоди добре зберігають форму та колір;
- не бояться транспортування.
Насіння дражоване, покрите водорозчинною поживною оболонкою. Їх висаджують на розсаду в підготовлений субстрат на глибину приблизно 3 см і тільки після цього поливають. Під час контакту з водою оболонка виділяє в ґрунт корисні вітаміни, мінерали, стимулятори росту та інші необхідні елементи, що допомагають зіступу швидше перемогти. Розсаду поливають за потреби, тримають у теплі та під сонячними променями. У маєті її пересаджують у відкритий ґрунт, вибираючи поживний ґрунт із гарним дренажем. У догляді кабачки досить прості, ростуть активно, дають стабільні великі врожайи, не вимагають щоденної уваги, дадуть плоди, навіть якщо піклуватися про них у дачному режимі.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Кабачок |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Країна виробник | Україна |
Виробник | GL Seeds |
- Ціна: 16 ₴