Гриб Білий Дубовик
Вживають в смаженому, вареному, маринованому вигляді. Після сушіння і при заморожуванні зберігає смакові і поживні властивості. За смаком і ароматом не має собі рівних. Вважається найціннішим серед інших їстівних грибів.
Капелюшок діаметром 10-25 см, спочатку куляста, потім опукла або подушковидная. Забарвлення капелюшка сіро-бура. Трубчастий шар дрібнопористий, у молодого гриба — білий, у зрілого — жовтуватий, іноді з зеленим відтінком. Ніжка довга, біла або світло-бура. Тип зерна-зубоподібний порівняно з іншими білими грибами, з апетитним ароматом і солодкуватим смаком.
Інструкція з вирощування міцелія Білого гриба:
Для вирощування гриба Білий необхідно вспушить землю під деревом, і по всій площі розсипати міцелій і присипати його землею, яку попередньо змішати з перегноєм. Ділянку поливають.
Перший урожай, який буде самий маленький, з'являється після 2,5 місяців, у подальшому збір проводять чотири рази на рік. Грибниця росте і живе дуже довго, і не вимагає особливого догляду. Щоліта, під час, коли гриби не ростуть, на ділянку необхідно рівномірно розсипати перегній. Упаковка розрахована на 2,5 м² площі. Зразковий урожай ― до 500 грам на м² перший і 3,5-4,5 кг/м² наступні.
Основні | |
---|---|
Вид грибів | Білий гриб |
Тип продукції | Міцелій грибів |
- Ціна: 40 ₴