Квасоля спаржева Сонеста 10 г — хіт оптових продажів. Сорт славиться серед фермерів скоростиглістю і врожайністю. Лише через пару місяців після посадки збирають до 25-30 лопаток з 1 куща. До того ж квасоля сорту Сонеста стійка до хвороб і невибаглива в догляді. М'ясисті стручки смажать, варять, тушкують, консервують. А заморозка спаржевої квасолі додає клітковини та вітамінів у зимовий раціон. Боби й лопатки вживають в їжу люди, небайдужі до свого здоров'я.
Опис:
- кущ до 30-45 см заввишки й до 20 см шириною;
- урожай збирають через 60-70 днів після сходів, із липня по серпень;
- лопатка жовта, м'ясиста, без волокон, довжиною 12-14 см;
- застосування універсальне;
- підходить для ґрунту і теплиці;
- маса 1000 насінин — 200 г;
- збір стручків проводять вибірково, 2-3 рази на тиждень.
Посадка спаржевої квасолі в ґрунт
Як садити квасолю? Зазвичай її висаджують без пророщування відразу на постійне місце. Рослина не виносить холоду, тому посадку проводять із кінця квітня по червень. Глибина загортання насіння — 4-5 см. Відстань між рослинами в ряду — 10-14 см, з шириною міжрядь у 50 см. Ґрунт для спаржевої квасолі вибирайте легкий і пухкий, сторона посадки — сонце. Догляд стандартний, включає поливи, прополки й розпушування. Також проводять не менше 1-2 підгортань. Для продовження термінів споживання сійте спаржу з інтервалом у 10-12 днів до 1 декади червня. Урожай знімають через тиждень після утворення зав'язі, кожні 4-5 днів. Якщо запізнитися, то в стручках з'являться грубі волокна.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Квасоля |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 20 ₴