Квасоля спаржева Скуба — середньостиглий сорт. Хоча кущ досягає 50 см у висоту, він не потребує опори й не полягає після дощів. У їжу вживають як ніжні зелені лопатки, так і зріле насіння. Середня врожайність — 22 кг стручків і 0,4 кг насіння з 1 м. кв. ділянки. Фермери відзначають стійкість сорту до антракнозу і бактеріальних хвороб. А дієтологи оцінили низьку калорійність зеленої спаржевої квасолі — всього 31 кілокалорій на 100 г продукту.
Опис:
- вегетаційний період — 70-80 днів після сходів;
- кущ до 40-50 см заввишки;
- лопатки збирають по досягненні 15-18 см завдовжки;
- стручки зелені, м'ясисті, округлі, без прожилок, містять 10-12 квасолин;
- містять близько 10% сухої речовини, цукрів (до 1,9%) і вітаміну С (до 23 мг /%);
- смак ніжний, волокна відсутні;
- для відкритого ґрунту і теплиці;
- універсальне використання в кулінарії;
- стійкість до грибкових і бактеріальних хвороб.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Квасоля |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 15 ₴