Борна кислота
Засіб для підживлення овочевих і плодово-ягідних культур з метою профілактики та лікування захворювань, викликаних нестачею бору (гниль сердечка у буряків, дуплистость коренеплодів, бура і червона гниль у цвітної капусти, пробкова тканина і парша на коренеплодах).
Особливо чутливі до нестачі бору картопля (захворювання паршею), цукровий буряк, кормові коренеплоди, яблуні і груші при вирощуванні на кислих дерново-глейових, темноцветних заболочених, піщаних, супіщаних, а також сильно вапнованих дерново-підзолистих ґрунтах.
Применение борных микроудобрений способствует увеличению завязей плодово-ягодных культур во время цветения, стимулирует образование новых точек роста, увеличивает содержание сахара, витаминов в выращиваемых культурах, повышает их устойчивость к неблагоприятным метеорологическим условиям и болезням, как во время роста, так и во время хранения урожая.
Культура | Норма расхода | Расход рабочего раствора |
Капуста белокочанная и цветная | 10 г/10 л воды | 1 л/10 м2 |
Картофель | 10 г/10 л воды | 1 л/25 кг |
Обработка клубней перед посадкой | 10 г/10 л воды | 1 л/10 м2 |
Лук репчатый, огурец, свекла, томаты | 5 г/10 л воды | 1 л/10 м2 |
Ягідні (виноград, малина, суниця, смородина, аґрус) | 5 г/10 л води | 1-2 л/10 м2 |
Плодові культури(вишня, груша, слива, яблуня) | 10-20 г/10 л води | 2-10 л/дерево |
Квіткові культури | 5 г/10 л води | 1 л/10 м2 |
- Ціна: 30 ₴